English Guided Tour

Kirchturm von St. Peter und Paul
So, 27. Mai 2018
14:00 Uhr

Let us take you on a stroll through the former Free Imperial City where the past is all around you.
On this guided tour you can learn all about the city walls, fortified towers, the mighty Catholic parish church of Sts. Peter and Paul, birthplace of both the astronomer Johannes Kepler and the Protestant reformer Johannes Brenz, the historic market square with the town hall, the atmospheric chapel of the former hospital, and learn all about the annual tradition we are famous for – Fasnet, Carnival.
Marktplatz/Innenstadt
71263 Weil der Stadt
Market place / Town hall arcades
Adults: 4,00 €
Children: free
Our guide is an English teacher with lots of experience.

• Diese Veranstaltung findet bei jedem Wetter statt